juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Populaire ashanger thema’s; Het hart

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment assieraden van RVS, zilver en (wit)goud. Een assieraad is een van de meest ‘intieme’ vormen van asbestemming waarbij u de as van – de herinneringen aan – uw overleden letterlijk en figuurlijk dichtbij draagt. Bij de creatie van ashangers zijn diverse thema’s erg populair, waarbij uiteraard ook de symboliek een grote rol speelt. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze thema’s en dit keer gaan we dieper in op de hart ashanger. Een ashanger die staat voor een liefdevolle herinnering. UitvaartUniq.nl; Ashangers voor een dierbare herinnering & een Eerlijke prijs.

De hart(vormige) ashanger.

Het hart, als symbool, staat voor eigenlijk voor alle menselijke emoties en gevoelens. Omdat onze emoties invloed hebben op onze hartslag, bijvoorbeeld het sneller kloppen van het hart bij spanning, werd vroeger gedacht dat alle gevoelens uit het hart voortkwamen. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot de symboliek van het hart, dat al eeuwenlang staat voor liefde en romantiek. De bekende vorm van het ‘valentijnshart’, dat veelvuldig gebruikt worden bij ashanger designs, ontwerpen en versieringen, is ontstaan in de loop van de middeleeuwen. In deze tijd begon met deze hartvorm ook actief te gebruiken als symbool van liefde en romantiek. Een hartvormige ashanger staat voor een liefdevolle herinnering aan uw overleden dierbare. Nog steeds speelt het hart een belangrijke rol in spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden op het gebied van liefde & romantiek. U vindt bij UitvaartUniq.nl een brede selectie aan hartvormige ashangers en ashangers met de afbeelding van een hart, zowel van RVS, zilver als van goud.

Bent u op zoek naar een hart ashanger. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie ashangers. Met een prachtige collectie waarbij een unieke mix van diverse materialen, stijlen, prijsniveaus en afmetingen gerealiseerd is streven wij naar een passende ashanger voor iedereen, voor een dierbare & liefdevolle herinnering.