juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

4x waarom Arnhem een leuk dagje uit is!

  1. Shoppen

De 7 straatjes in Arnhem is een van de leukste en gezelligste winkelgebieden van het oude stadshart. De diversiteit aan producten en winkels is enorm en alles draait hier om mode. Arnhem wordt niet voor niets de mode- en designstad genoemd. Dit is ook terug te zien in het Modekwartier. Het modekwartier heeft een centrale ligging en is een creatieve plek op het gebied van mode, eten en kunst. Maatwerk en liefde voor producten is in Arnhem dan ook zeer belangrijk. Ben je het shoppen even moe of beginnen je voeten pijn te doen? Rust dan lekker uit op de sfeervolle terrasjes.        

  1. Uit Eten

In Arnhem zijn talloze leuke en lekkere eetgelegenheden te vinden. Van kleine koffietentjes en knusse brasseries tot hippe kasteel restaurants. Verschillende ambachtelijke keukens komen hier samen en de keuze is enorm. Zowel voor een snelle hap als voor een uitgebreid diner is in Arnhem iets lekkers te vinden. In de regio zijn heerlijke streekproducten te verkrijgen die velen doen terugkeren. Ook voor vega(n) eten zijn er sfeervolle plekken te vinden in de regio. Zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar jouw favoriete plekje. En vergeet niet die heerlijke streekproducten mee te nemen naar huis!              

  1. Cultuur

Liever de cultuur en historie van Arnhem ontdekken? Dat kan natuurlijk ook! Arnhem heeft een rijke geschiedenis waarbij de beroemde Slag om Arnhem vooral in de spotlight staat. Een aantal musea zijn hier dan ook volledig op ingericht. Dit uitje is leuk en leerzaam voor het hele gezin. In het Nederlands Openluchtmuseum is meer te zien over de veelomvattende geschiedenis van de regio. Burgers’ Zoo is een bekende trekpleister voor jong en oud. Maar wist je dat het dierenpark ook leed onder de Duitse bezetting? Er is dus vanalles te beleven in Arnhem en misschien vind je het nog leerzaam ook.        

  1. Slapen

Wil jij naast het bezoeken van Arnhem ook graag blijven slapen? Dan heb ik een aantal leuke aanraders. De keuze voor een hotel Arnhem is groot en divers en daarom deel ik graag mijn favorieten. Holiday Inn Express Arnhem is een modern hotel met een perfecte locatie in het centrum van Arnhem. De kamers hebben een mooie inrichting en in de lobby vind je een gezellige bar. Postillion Hotel Arnhem ligt vlak bij leuke trekpleisters zoals Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum. Het hotel heeft een strak interieur en bevat vele faciliteiten. Zoek een centrale overnachtingsplaats om echt in de Arnhemse sferen te komen!