juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

100pt

Afvallen in Arnhem bij 100% Personal training

Zit je al lang gevangen in dezelfde cirkel en wil je graag die overtollige kilo’s kwijtraken en ben je daarom op zoek naar afvallen Arnhem? Dan is 100% Personal Training absoluut iets voor jou. Je zult dan onder begeleiding van een personal trainer beginnen met de transformatie naar een gezondere levensstijl. 

personal-coach

Student aan de school of applied functional medicine

Daniel is naast het geven van personal training ook nog student aan de school of applied functional medicine, hierdoor kan hij zijn cliënten optimaal advies geven op het gebied van voeding en het gebruik van de juiste supplementen. Daniel biedt naast de personal training ook hulp aan bij blessures en andere gezondheidsproblemen. 

Voeding is van essentieel belang 

Veel mensen denken bij afvallen en een hongerdieet. Bij 100% Personal training is dit echter niet het geval. Voordat je begint met sporten onder begeleiding van Daniel vindt er eerst een gesprek plaatst. Tijdens dit gesprek worden jouw persoonlijk doel een uitgebreid bespreken. Samen met de personal trainer zul je vervolgens een voedingsschema opstellen waardoor je gezonder, gevarieerd en lekker zult eten. Hierna zul je samen met Daniel gaan sporten om die overtollige kilo’s eindelijk kwijt te gaan raken. Tijdens de trainingen word tje begield zodat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en je zult optimaal gemotiveerd worden. Wanneer je besluit om te kiezen voor personal training gun je jezelf succes en ben je toegewijd om jouw persoonlijke doelen te behalen.