juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

bamboestok

Bamboestok, een goede steun voor al jouw plantjes

Een bamboestok kan je voor vele doeleinden gebruiken. Ik gebruik deze voor in onze tuin. Hiermee kan ik alle planten en struiken netjes rechtop laten staan. Tevens zorgen deze stokken ervoor dat de plantjes niet breken, als er een windvlaag voorbij komt. Samen met speciale tyraps kan ik nu mijn plantjes de goede kant op laten groeien. Vooral met de druivenstruiken in mijn tuin is dit een heel gedoe. Als ik hier niks aan doe, liggen zij over de stoep heen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en al helemaal niet wanneer er druiven aan zitten.  bamboestok

Alle kweek benodigdheden, inclusief een bamboestok, online gekocht

Vanaf het moment dat ik de webshop van de Growexpert heb ontdekt, heb ik al vele bestellingen gedaan. Zo heb ik hier al het nodige materiaal gekocht om mijn hobby te beginnen. Een hobby waar ik al jaren van droom, maar nog nooit aan begonnen was. Nu had ik geen excuus meer dat ik geen tijd heb om naar de winkel te moeten. Het is namelijk erg makkelijk om alles online bij de Growexpert te bestellen. Ongeacht op welke dag of hoe laat. Ondertussen is mijn kweek al vol aan het groeien en door middel van een bamboestok gaat dit de hoogte in.