juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

BHV Zwolle

Wanneer er een calamiteit plaatsvindt in uw bedrijf, bent u maar wat blij als er collega’s zijn die weten hoe zij moeten te handelen totdat de professionele hulpverleners zijn gearriveerd. In de eerste plaats natuurlijk voor de veiligheid van uw werknemers en klanten, maar ook wettelijk gezien bent u verplicht één of meerdere werknemers op te leiden tot bedrijfshulpverlener. Trainingscentrum G4S heeft in heel Nederland verschillende vestigingen waar wij jaarlijks 80.000 cursisten opleiden. Onze vestiging BHV Zwolle is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur! Wij verzorgen zowel basis- als herhalingstrainingen voor BHV.

De basistraining

De basisopleiding duurt twee dagen en geeft uw werknemer goede handvatten om de juiste beslissingen te nemen tijdens een ongeluk of incident. Zo krijgen de deelnemers onder andere les in reanimeren en wat ze moeten doen bij een kleine brand. Daarnaast behandelen we een stukje theorie wat nodig is om de handelingen in praktijk te brengen. De focus bij onze trainingen ligt altijd op het praktische herhalen en oefenen. De opleiding is inclusief een verzorgde lunch, koffie en thee en een blikje frisdrank. Uiteraard zijn het diploma en lesmateriaal ook inbegrepen.

De herhalingstraining

Wanneer uw werknemers al een certificaat hebben voor bedrijfshulpverlening is het noodzakelijk dat zij dat ieder jaar opnieuw verlengen. Dit kunnen zij doen door bij ons een herhalingstraining te volgen. Deze training duurt een dagdeel en is vooral praktijkgericht. Wanneer de cursisten van de trainer een goede beoordeling hebben gehad, wordt het diploma wederom voor een jaar verlengd. Kijk verder op onze website voor meer informatie over de trainingen!