juni 19, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

blundstone

Blundstone is mijn lievelingsmerk!

Mooiblundstone

Blundstone is een merk wat mijn vriendin altijd al erg mooi vond, maar zelf had ik hier niets mee. Tot voor kort, want toen zag ik een paar online staan en die vond ik ongelofelijk mooi. Deze zag ik op Van Bommel, wat echt een aanrader is. Niet alleen hebben zij een ongelofelijk goede service, maar ook veel op voorraad. Het enige nadeel van dingen op internet kopen, vind ik namelijk dat je soms lang moet wachten. Ook is het soms erg lastig om iets te ruilen of zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening. Gelukkig is dat allemaal hier niet het geval, want het is gratis en gaat erg snel.

Ruilen voor groter

Mijn schoenen van Blundstone waren de eerste keer iets te klein en daarom heb ik deze toen gewisseld voor een maatje groter. Dit was binnen 5 werkdagen geregeld en de nieuwe zitten perfect. Deze draag ik nu iedere dag met veel plezier en ik ga het zeker in de gaten houden wanneer de uitverkoop begint. Ook voor vrouwen en kinderen heeft deze webwinkel heel veel mooie dingen. Ook bieden zij accessoires zoals tassen aan. Mocht jij nu nieuwsgierig zijn, neem hier dan zeker een kijkje!