juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

De beste kapsels voor vrouwen boven de 30

Iedereen wordt nu eenmaal ouder en bij verschillende leeftijden horen natuurlijk ook verschillende kapsels. Voor vrouwen voor de 30 is het meestal niet erg gebruikelijk om haar tot op de billen te hebben zoals tijdens je tienerjaren, de hairextensions gaan meestal meteen de kast in. Gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om iets leuks met je haar te doen én het bij je leeftijd te laten passen. Hieronder bespreken we de beste kapsels voor vrouwen boven de 30!

Het korte kapsel

Niet iedereen houdt er van, maar het korte kapsel voor vrouwen is zeker erg populair. Naarmate je ouder wordt is het voor vrouwen gebruikelijk om je haar iets korter te houden. Het blijft natuurlijk en het ziet er strak en zeker nog erg vrouwelijk uit. Vergis je er niet in dat het erg eenvoudig zou zijn om kort haar te nemen. Zoek daarom een goede kapper die het echt in het juiste model knipt. Het korte kapsel is daarom zeker een echte aanrader voor alle vrouwen boven de 30.

De authentieke bob

Na de jaren 20 van de vorige eeuw is de bob nooit echt meer uit het straatbeeld verdwenen. Veel vrouwen maken nog steeds gebruik van een bob en ook de mogelijkheden zijn steeds meer aanwezig. Kort, lang, stijl, asymmetrisch, allemaal manieren om je bob op een bepaalde manier uit te laten komen. Tegenwoordig is ook de zogenaamde ‘lob’ steeds meer in. De lob is eigenlijk heel simpel: Een langere bob. Deze lob staat vooral mooi als je van nature krullen of een slag in je haar hebt. De lokken vallen dan mooi langs je gezicht en omlijsten hierdoor je gezicht op een mooie manier. Echt een aanrader dus!

De pony

Leuk voor kinderen en ook zeker niet verkeerd voor elke vrouw boven de 30. Met een pony heb je een verzorgde en sexy haarstijl te pakken. Zeker voor vrouwen met een wat langer gezicht is dit echt een goede optie. Je gezicht lijkt dankzij de pony iets breder en laat het geheel er dus goed uitkomen. Het enige nadeel is wel dat je regelmatig naar de kapper zal moeten om het goed in model te houden. Een pony groeit namelijk snel en je zit al gauw met het probleem dat je je haar continu op zij moet schuiven om alles voor je te blijven zien. Maar dit is het zeker meer dan waard!