juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

De beste schoenstijlen voor mannen

Een kleine schoenencollectie

Als je de gemiddelde man bent houd hoef je niet zozeer een gigantische schoenencollectie te hebben. Een betere optie is om een kleine collectie te hebben die je overal voor kunt gebruiken. Er zijn twee eenvoudige regels voor het bezitten van een kleine schoenencollectie die veelzijdig genoeg zijn voor elke situatie.. De eerste: laat mode achterwege en ga voor klassieke stijlen. De tweede: zoveel uitgeven als je kunt. Denk aan kwaliteit, niet aan kwantiteit omdat het oude gezegde waar is. Je schoenen zijn vaak het eerste wat mensen aan je opmerken, vooral als ze eruitzien alsof ze te veel blokken hebben doorlopen. Dus het is beter om 2 of 3 paar fantastische hoogwaardige schoenen te hebben dan een hele collectie slechte schoenen.

Aangezien dit gaat over het hebben van zo weinig mogelijk paren, is er nog een regel: wees brutaal. Sommige van onze favoriete stijlen zijn hieronder niet opgenomen, omdat ze niet absoluut noodzakelijk zijn als je een beperkt budget hebt of ruimte probeert te besparen. Chelsea boots? Wandelschoenen? Leuk om te hebben, maar niet noodzakelijk om te hebben.

Schoenen budget

Wat je look ook is, wat je budget ook is en wat er de komende 12 maanden ook in de agenda staat, als je een paar goed gemaakte schoenen in elk van de volgende stijlen hebt, ben je zowat in elke sociale situatie – van kantoor tot sportschool tot bar – stijlvol geschoeid. Je hoeft nooit meer een voet verkeerd te zetten.

Oxford

De zwarte Oxford-schoen is de klassieke nette schoen: deze is uitsluitend bedoeld voor werk en formele gelegenheden, zoals bruiloften, begrafenissen, doopfeesten en sollicitatiegesprekken. Kortom, wanneer je je goede pak of de zwarte stropdas draagt. Het wordt vaak gezien als de schoen voor ‘professionals’ – in feite waren ze vroeger een kledingvoorschrift voor banen bij banken in de stad. Een beetje saai, misschien, maar ook een veilig paar en de standaard in je schoenencollectie als je ergens heen gaat waar nette kleding vereist is. Andere nette schoenen die de balans vinden tussen net en sportief zijn Floris van Bommel schoenen.

Het fantastische aan van Bommel schoenen is dat ze een prachtige balans weten te vinden tussen netjes en sportief. Dit geeft het voordeel dat ze in meerdere gelegenheden bruikbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk met deze schoen naar je werk. Zeker aangezien veel kantoren tegenwoordig meer casual zijn. Maar ze zijn ook ideaal voor een avondje stappen of wanneer je gewoon bij vrienden op bezoek gaat. Daarom is dit de perfecte schoen die de middenweg vindt tussen netjes en casual.