juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

De mooiste aanbiedingen op Black Friday vind je bij MediaMarkt

MediaMarkt is sowieso de nummer één op het gebied van consumentenelektronica. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit de beste bestemming is voor al jouw aankopen tijdens Black Friday. Nu denk je misschien: Black Friday, dat vindt toch alleen in Amerika plaats? Echter is dit al jaren niet meer het geval. Hoewel het fenomeen inderdaad in Amerika begonnen is, is Black Friday inmiddels al jarenlang een begrip in Nederland.

Wat is Black Friday op MediaMarkt precies?

Tijdens Black Friday wordt er door diverse webwinkels gestrooid met flinke kortingen, dus ook bij MediaMarkt. Zowel online als in één van de fysieke verkooppunten kun je producten scoren voor een mooi bedrag. De kortingen lopen hoog op, soms tot wel 80%! Dit maakt Black Friday de ideale dag om inkopen te doen voor bijvoorbeeld Pakjesavond of voor de kerstdagen. Maar ook als je jezelf wilt verwennen met bijvoorbeeld een nieuwe laptop of televisie ben je tijdens Black Friday bij MediaMarkt aan het juiste adres.

Black Friday online en offline

Misschien vraag je jezelf tijdens Black Friday op MediaMarkt af waarom de prijzen online niet altijd overeenkomen met de prijzen in de winkel, en vice versa. Hier is een simpele verklaring voor: er zijn speciale deals die alleen online gelden, maar er zijn ook flinke kortingen die alleen in de winkel te vinden zijn. Het loont dus om de MediaMarkt bij jou in de buurt te bezoeken. Kijk online en/of ga naar de vestiging bij jou in de buurt om mooie deals te scoren.