juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Een belangrijk item vergeten op vakantie

Dit weekend heb ik besloten om er even tussenuit te gaan met wat vrienden. We hebben een huisje geboekt op de Veluwe waar we dit weekend heerlijk zullen vertoeven. We hebben verschillende activiteiten gepland, zoals mountainbiken en boomklimmen. We zijn vijf sportieve jonge mannen die graag even weg willen van de situaties thuis. Het wordt een weekend vol pret en uitdagingen, maar vooral heel veel gezelligheid. We nemen een paar kratten bier mee en natuurlijk goed vlees voor op de barbecue.

Hoe kon dit gebeuren?

We zijn onderweg naar de Ardennen en rijden met twee auto’s naar onze bestemming. De sfeer zit er lekker in en Bas draait nog een plaatje in de auto. Het zonnetje schijnt en alles loopt volgens plan. Tot op een gegeven moment de telefoon over gaat en we Milan aan de lijn hebben van de andere auto. Ze staan met pech langs de snelweg! Hoe kon dit gebeuren? De auto moet naar de garage en de jongens kunnen daar een leenauto ophalen. Helaas hebben Milan en Jason vertragen, maar zijn ze gelukkig ongedeerd. We zetten de reis voort en komen om een uur of zes aan op bestemming. Tijd voor eten! We steken meteen de barbecue aan, want wij mannen houden van vlees. Die avond is er nog heerlijk geborreld en hebben we een paar leuke spellen gedaan.

Belangrijk item vergeten

Als je op vakantie gaat is het belangrijk dat je alles goed inpakt en niks vergeet. Dit is altijd al een struggle geweest. Ik ben mijn koffer aan het uitpakken en ik kom erachter dat ik mijn favoriete bjorn borg boxers ben vergeten. Ik heb dus geen onderbroeken mee! Ik vraag aan Milan of hij nog extra paar heeft meegenomen, maar ook hij heeft net niet genoeg mee. Milan en ik vertrekken naar het dorp om daar extra boxers te halen. Gelukkig is er een groot assortiment beschikbaar en zijn Milan en ik helemaal voorzien voor het komend weekend.

Sportief bezig zijn

Sporten is enorm belangrijk en daarom hebben de mannen en ik ervoor gekozen om lekker te gaan mountainbiken. We trekken ons knapste outfit aan en stappen op de fietsen. Door de prachtige bossen van de Ardennen cruisen wij naar een ander dorpje. Hier nemen wij even een pauze, omdat Jason moeite heeft om de rest bij te houden.

Het boomklimmen was ook een enorm succes! Niemand is gevallen en we hebben allemaal het zwarte parkour afgelegd. Iedereen is bek af en gaat op tijd naar bed, want morgen moeten we helaas alweer naar huis.