juli 19, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

sauna

Een geweldige dag in de sauna

Mijn man heeft voor mijn verjaardag mij een geweldig cadeau gegeven wat ik al heel lang wilde. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de kaart las waarop hij had geschreven dat hij mij mee nam naar de sauna. Dat was iets wat ik al zo lang een keer wilde proberen want al mijn vriendinnen waren er al een keer geweest behalve ik. Het is altijd erg leuk om iets met mijn man te ondernemen dus ik keek er erg naar uit. Hij vertelde mij dat wij er over een week naar toe zouden gaan. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten besloten wij om die dag al heel vroeg de auto in te stappen. Toen wij daar aankwamen werden wij hartelijk ontvangen door een paar vriendelijke medewerkers.

sauna

Echt genieten

Omdat wij nog nooit in een sauna geweest waren besloten wij om wat advies te vragen aan het personeel. Wij vroegen ons namelijk af welke zij ons kon aanraden en wat haar favoriet was. Het meisje wees ons heel vriendelijk de weg. Naast dat wij de hete ruimtes wilden bezoeken, wilden wij ook zwemmen in het zwembad en een heerlijke massage nemen. Mijn man en ik kwamen helemaal tot rust door de fijne sfeer die er ging. Toen het avond begon te worden gingen wij naar het restaurant voor een diner. Beide kozen wij voor het asperge gerecht wat de ober ons aanraden. Toen mijn man en ik die avond weer in de auto stapte maakten wij gelijk de afspraak om hier nog eens terug te komen. sauna