juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Een hoesje voor iphone 5s

Sinds kort ben ik opzoek naar een hoesje iphone 5s. Dit naar aanleiding dat mijn vriendin maar al te graag wilt dat er bescherming komt om ervoor te zorgen dat mijn telefoon niet kapot gaat. Ik ben wat dat betreft nu eenmaal een slordervos. Praktisch alles gaat helaas kapot wat ik in handen heb en hier baal ik aardig van. Zo heb ik mijn vorige mobiel helaas laten vallen waardoor de beeldscherm in kleine stukjes op de grond lag. Begrijpelijk dat dit niet meer te maken is en ik hierdoor op zoek moest naar een nieuwe mobiel.

Bescherming hard nodig!

Aan de ene kant snap ik mijn vriendin erg goed hoor, al ben ik niet bepaald iemand die hier zelf naar gaat zoeken. Zo ben ik afgelopen week samen met mijn vriendin op het internet gaan zoeken naar bescherming voor mijn mobiele telefoon. Dankzij het online zoeken zijn wij terecht gekomen op de website van iphonehoesjes.nl.

Ruime keuze!

Tijdens het bekijken van het assortiment in deze webshop zag ik wel een paar leuke hoesjes  voor mijn iphone 5s. Uiteraard wil je als man zijnde een stoer hoesje voor terug hebben toch? Hierdoor heb ik voor de zwarte exemplaar gekozen en hebben wij ook nog een screenprotector erbij besteld. Nu dat mijn vriendin tevreden is dat ik dit heb aangeschaft hoop ik een lange tijd plezier kunnen beleven met mijn nieuwe telefoon.