juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Een kapstok eiken voor ons nieuwe boerderij van FrakkZ

Kapstok 2.0 hout DriekOns gezin is onlangs verhuist naar een boerderij een stukje buiten het dorp. We wonen daar heerlijk rustig, we genieten daar lekker van de rust en de ruimte. We moeten het huis voor een groot deel opknappen, dus dat is nog wel een flinke klus. Dat geeft niets, we kunnen daar aan gaan werken en onze eigen invulling aan gaan geven. Hopelijk hebben we over een paar jaar hebben een prachtig mooi boerderijtje met veel ruimte waar de kinderen lekker kunnen spelen volop in de natuur.Kapstok eiken bradley

Om het huis nu ook een beetje leuk in te richten was ik op zoek naar een leuke kinderkapstok voor de kinderen. Ook een prima idee om de hal een beetje opgeruimd te houden, dat werkt een stuk prettiger. De kapstok moest natuurlijk een kapstok eiken zijn, om een beetje in de stijl van het huis te blijven.

Toen ik op zoek ging kwam ik al snel op de website van FrakkZ terecht. www.frakkz.nl Ik vond daar een eiken kapstok die ik helemaal naar wens samen kon stellen. Prachtig natuurlijk, ik had de mogelijkheid om er de namen van mijn kinderen op te laten zetten. Ik heb er meteen een besteld, op maat gemaakt.

Kapstok eiken Just4kids

kapstok eikenhoutDe bestelling en de levering verliep allemaal erg soepel, binnen een week had ik mijn bestelling al in huis. Meteen heb ik de kapstok in de hal opgehangen en hij hangt daar prachtig. Mijn kinderen vinden het ook erg leuk. Ik ben erg tevreden en als ik nog een kinderkapstok nodig heb voor de kinderkamer ga ik die zeker bij FrakkZ bestellen. Voor mijn neefje ga ik binnenkort een kapstok steigerhout bestellen. Leuk cadeau voor zijn verjaardag. Ook deze zijn erg voordelig en alles wordt bovendien gratis verzonden. Prima producten en een zeer goede service. Ik kan iedereen de kapstokken van FrakkZ zeker aanraden.