juni 19, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

muziek webshop

Een muziek webshop

Coco Records, een muziek webshop waar je cd’s, dvd’s maar ook vinyl van over de hele wereld kan verkrijgen. Mocht het bewuste album niet online te verkrijgen zijn, dan bestaat de mogelijkheid om een zoekopdracht door te geven. De medewerkers van deze winkel gaan dan voor jou aan de slag om over de hele wereld naar dit album te zoeken. Mocht je in de buurt van Zaandam wonen, dan ka je ook zelf naar deze winkel gaan. Voor mij bestaat er niets fijner dan lekker tussen al het oude vinyl te kunnen snuffelen, er staat hier meer dan genoeg.   muziek webshop

Wat een geweldige winkel

In eerste instantie had ik nooit van deze muziek webshop gehoord, maar ik weet nu wel beter. Als je op hun website gaat kijken zie je zoveel verschillende albums staan, er even doorheen kijken gaat je echt niet lukken. Voor mij is dit echt een geweldige site waar ik regelmatig te vinden ben. Je kan wel stellen dat ik echt verzot op bepaalde bands ben. Vaak ben ik naar concerten geweest en dan wil ik na afloop de betreffende cd of plaat hebben. Nu heb ik een adres waar ik hiermee zeker kan slagen, echt een top zaak!