juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Een vrijgezellenfeest voor dames organiseren

Grote taak

Als je googelt, “hoe je een vrijgezellenfeestje kunt plannen”, omdat het allemaal een beetje overweldigend lijkt, ik ben er voor je. Het lijkt overweldigend omdat het overweldigend is. Er gaat niets boven het organiseren van vijf tot vijfentwintig mensen die je niet precies kent, proberen erachter te komen welke data ze vrij zijn, wat ze willen uitgeven en hoe belachelijk ze willen zijn. En dan proberen dat te matchen met de verwachtingen van je favoriete mensen … die al dan niet gekleurd worden door de overdreven capriolen van mensen die ze niet kennen op Pinterest en Instagram. Voeg de werkelijke logistiek van feestplanning toe, plus het verzamelen van contant geld van mensen, en je hebt een fulltimebaan.

Maar de waarheid is dat vrijgezellenfeesten leuk zijn. Ze zijn een van de zeldzame volwassen kansen die we krijgen om een aantal van onze vrienden bij elkaar te krijgen, en gewoon te focussen op plezier en elkaar. Ze bieden ons de mogelijkheid om te grappen en grollen met elkaar. En het is hartstikke leuk om een feest te plannen voor iemand waar je gek op bent.

De moeite waard

Vrijgezellenfeesten zijn over het algemeen de moeite waard desondanks al het gedoe om ze te organiseren. Ze zijn ook een relatief nieuw fenomeen, wat betekent dat er heel weinig etiquette is om je te begeleiden tijdens het plannen. Dat is zowel een zegen als een vloek. Het betekent dat je dit vrijgezellenfeest kunt maken zoals je het wilt, maar het betekent ook dat de regels over wat je hoort te doen en hoe je het hoort te doen op zijn best vaag zijn.

Omdat vrijgezellenfeesten een redelijk nieuwe uitvinding zijn, is er niet echt een “traditionele” versie van deze partij. Maar als het idee van een kroon, witte sjerp en decoratieve penissen je niet aanspreekt, er zijn zo veel meer opties. Denk na over wat de bruid graag doet en probeer een leuk thema/activiteit /uitje te bedenken met dingen waar ze echt van geniet. Dat kan wijnproeven, dansen of gewoon een filmmarathon zijn.