juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Eindelijk de juiste ondersteuning tijdens het sporten

Vorig jaar kwam ik tot de beslissing om mijn leven eens te beteren op het gebied van sporten. Zo wilde ik graag mijn gewicht op peil krijgen. Ook wilde ik een betere conditie krijgen. Ik werd namelijk dagelijks geconfronteerd met mijn overgewicht op allerlei fronten. Zo was ik nadat ik een trap had opgelopen erg moe. Ook werd ik elke dag weer aangekeken vanwege mijn dikke buik. Toen ik er allemaal geen zin meer in had, maakte ik de beslissing om me te gaan focussen op sport.

Gesprek met kennissen leidde tot de oplossing

Omdat ik ik graag wilde afvallen schreef ik me in bij de plaatselijke sportschool. Hier heb ik een abonnement genomen om onbeperkt te komen sporten. Het sporten ging me de eerste paar weken goed af maar na een tijdje wist ik eigenlijk helemaal niet waar ik nou precies mee bezig was. Ik deed maar wat om het zo te zeggen. Ik had het gevoel dat ik het niet goed deed dus ben ik opzoek gegaan naar een coach in de sportschool. De coach vertelde me wel wat handige tips maar voor mijn gevoel was dit echter nog niet genoeg. Ik ging daarom in gesprek met kennissen die ook bij de sportschool waren ingeschreven. Zij linkte mij naar begeleid sporten van rowinpt.com/. Hier kreeg je volgens hen de volle ondersteuning.

Blijf hier zeker nog een tijdje sporten!

Omdat ik geen andere keus had dan ondersteuning te krijgen bij het sporten, nam ik contact op met rowinpt.com/. Ik kreeg in het telefoongesprek een uitnodiging om een keer langs te komen. Toen ik langs ging heb ik me officieel ingeschreven voor het begeleid sporten. Nu ik al een paar lessen heb gehad, merk ik dat dit het beste is voor mij. Ik krijg namelijk de juiste ondersteuning en ook krijg ik advies over voeding. Naast dat de coach mij goede begeleiding geeft, geeft hij me ook veel motivatie. Ik ben erg tevreden over het begeleid sporten bij rowinpt.com/ en blijf hier ook zeker nog een tijdje om mijn doel te behalen.