juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Telgefixt

Eindelijk mijn telefoon goed beschermt dankzij telefoon reparatie Delft

TelgefixtIn de zomermaanden heb ik een nieuwe telefoon aangeschaft. Omdat het mijn eerste telefoon was, wilde ik wel meteen een goede telefoon. Daarom koos ik voor een IPhone 6S. Ik kocht deze telefoon bij de Mediamarkt. Ik vond de telefoon vrij prijzig dus ik vond het belangrijk dat ik hem goed zou beschermen tegen vallen. Ik kocht er daarom ook een screenprotector bij.

 

Was nog meer bescherming nodig

Maar de screenpotector was niet genoeg. Ook kocht ik een hoesje erbij. Nadat ik al het beschermingsmateriaal had aangeschaft, wist ik zeker dat mijn telefoon het niet snel zou begeven. Maar toen ik op een familiefeest kwam, vertelde mijn oom dat er toch echt iets meer bescherming nodig was. Zo was volgens hem, mijn plastic screenprotector niet genoeg. Hij vertelde me dat een glazen screenpotector veel beter was, hij had dat zelf namelijk ook. Volgens hem zou mijn telefoon alsnog barsten kunnen oplopen met de plastic screenprotector.

 

Telgefixt

Weet waar ik moet aankloppen

Met dat advies ging ik naar telefoon reparatie Delft, die bij mij om de hoek zit. Bij de winkel vroeg ik naar een glazenscreenprotector voor de iphone 6S. En die hadden ze gelukkig. Zelf ben ik zoals eerder gemerkt, niet handig met het plaatsen van een screenprotector. Daarom vroeg ik  bij telefoon reparatie Delft of zij het voor me wilde doen. Dit was geen probleem werd er verteld. De screenprotector zat er vervolgens perfect op. Ik zag nergens bobbeltjes en stof zitten. Nu een paar maanden verder ziet mijn telefoon er nog prima uit. Wel heb ik hem een paar keer laten vallen maar alsnog zit er geen schade op de telefoon. Ik ben erg tevreden over het product van telefoon reparatie Delft. Ook weet ik waar ik ga aankloppen als ik schade heb, namelijk telefoon reparatie Delft.