juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Elektrische moeder (mama) fiets(en) / ebikes (e-bike)

De laatste jaren zijn elektrische fietsen steeds populairder aan het worden. Uiteraard ook onder de moeders, maar tot nu toe waren er nog niet echt elektrische fietsen die erop waren gericht om kinderen te vervoeren. Daar is nu verandering in gekomen, met de komst van de elektrische moederfiets.

Waarom kiezen voor elektrische moederfietsen?

Elektrische mamafietsen hebben een aantal voordelen als het gaat om het vervoer van kinderen die andere elektrische fietsen niet hebben. Om te beginnen beschikken deze fietsen over een middenbok. Dit is een soort standaard in het midden van de fiets die ervoor zorgt dat de fiets een stuk steviger op de grond staat. Met behulp van deze middenbok is de kans dat de moederfiets omvalt terwijl er een kinder achterop wordt gezet een heel stuk kleiner. Maar dat is niet het enige dat een moederfiets onderscheidt van een normale fiets Ook beschikken elektrische moederfietsen over een lage instap, waardoor het een heel stuk makkelijker is om als vrouw zijnde op de fiets te stappen met kinderen achterop.

elektrische mamabikes

Het kopen van een elektrische mamafiets

De prijzen tussen de verschillende aanbieders kunnen flink verschillen, daar is zeker online sprake van. De elektrische mamabikes worden vaak online voor goedkopere prijzen aangeboden dan in veel fysieke winkels. Hierdoor is het vaak een stuk aantrekkelijker om een elektrische moederfiets online te kopen, dan in een fysieke winkel. Ondanks dat de prijzen online een stuk goedkoper zijn, zijn het nog steeds behoorlijke prijzen en hebben sommige mensen het niet op de bankrekening staan of willen ze niet in een keer zo’n groot bedrag betalen. Voor deze mensen hebben steeds meer webwinkels ook een oplossing, namelijk het leasen van een mamabike. Als je daarvoor kiest, is het de bedoeling dat je de fiets als ware in termijnen gaat af betalen. Je mag de fiets dan wel gebruiken, maar hij is nog niet jouw eigendom. De fiets wordt pas je eigendom als je de laatste termijn hebt betaald. Een webwinkel die zeker open staat voor deze betaal mogelijkheid is de webwinkel Fast and Furious.

Voor veel moeder zijn elektrische mamabikes een echte uitkomst. Deze maken het vervoeren van kinderen op de fiets een stuk gemakkelijker en je kunt profiteren van de voordelen van een elektrische fiets. Het is om deze reden dan ook zeker aan te raden om een elekrische moederfiets te kopen. Als je dit doet via het internet, kan dat een hoop geld schelen. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een elektrische mamafiets te leasen.