juni 19, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Logo-DB-sport

Erg leuke en intensieve groepslessen Rotterdam

Vind je 1 op 1 sporten niet helemaal wat voor jou? Dan kunnen de groepslessen Rotterdam van DB Sport zeker de oplossing bieden. Het voordeel van in een groep sporten is dat je elkaar motiveert om een beter resultaat te halen. Dit zorgt ervoor dat je meer uit jezelf haalt en daarom ook meer progressie maakt. In groepslessen kan je veel oefeningen doen door door te draaien met de oefeningen. Dit resulteert in efficiëntie in de training. Verder is een voordeel van een groepstraining dat een trainer je de juiste manier kan uitleggen hoe je een oefening doet in plaats van zelf een sportschool in te stappen en jezelf blesseren. 

personal training

Veel meer dan groepslessen Rotterdam?

Heb je een specifiek doel met het sporten? Dan is personal training misschien wel iets voor jou. Daniel Blinker is de personal trainer van DB Sport. Hij doet dit altijd met veel plezier. Hij kan je veel leren en je leven volledig omtoveren. Hij kan je snel naar je doel helpen door 1 op 1 trainingen. Door 1 op 1 te trainen doe je alleen oefeningen die relevant zijn aan jouw doelen. Daniel Blinker houdt goed rekening met wat je kan en hoe ver je bent. Hij let op blessures en zwakheden.

DB Sport voor bedrijven

Het is bewezen dat je meer werk gedaan krijgt als je even lekker kan sporten en ontspannen. Dit kan voor bedrijven heel veel zin hebben. DB Sport heeft daarom aparte trainingen voor werknemers binnen een bedrijf. In deze trainingen kan je even al je energie kwijt.