juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Geweldig geholpen door afvallen Tilburg

Ik ben al jaren bezig om mijn gewicht met meerdere kilo’s te verminderen. Maar meer dan een jojo effect heb ik nog niet gekregen. Nu had ik een tijd geleden een bijzonder leuke jurk gekocht voor de bruiloft van een goede vriendin van mij. Toen ik het jurkje kocht zat het prima, maar vanmorgen toen ik het jurkje weer wilde passen kreeg ik deze niet dicht. Dat was enorm schrikken, want de bruiloft is al over een paar weken.  Natuurlijk kan ik een andere jurk kopen, maar dat is wat ik niet wil. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij Artinails & Beauty, hier ga ik een programma volgen om te gaan afvallen Tilburg. Dit was mijn laatste redmiddel om het leuke jurkje alsnog op de bruiloft aan te kunnen trekken. Inderdaad was het resultaat na twee weken al te zien, ik was al drie kilo afgevallen. Dankzij afvallen Tilburg lukt het mij om mijn gewicht weer onder controle te krijgen.  a7f63ebc333b4f261123fb29cfc453c2-768x292

Ik pas mijn jurk weer

Het was de laatste week voor de bruiloft voor mijn vriendin. Vandaag maar weer een poging wagen om te zien of ik mijn jurk weer aan kan, anders zat er niets anders op om een andere jurk te kopen. Vol spanning pakte ik de jurk uit de kast, snel de deur en de gordijnen dicht doen, niemand hoeft dit te zien. Voorzichtig trok ik de jurk over mijn hoofd en nu kwam het spannendste, de rits. Ik kon mijn ogen niet geloven, de rits ging heel makkelijk dicht, dit dankzij het programma van afvallen in Tilburg. 648ec511b5379ab2c28ec25f78587034-1-300x113