juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

boek uitgeven

Geweldig toch, je eigen boek uitgeven?

Eindelijk kan ik mijn eigen boek uitgeven. Hiervoor had ik al een tijd gespaard en een goed verhaal verzonnen en nu was het eindelijk dan zover. Mijn verhaal was af en nu moest het nog een mooi geheel worden. Maar daarvoor had ik al een bijzonder goed adres gevonden. De naam van dit bedrijf die mij hiermee goed kan helpen is, Wonderful Books. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en weten precies wat wel of niet mogelijk is. Voor mij was het wachten op mijn eerste exemplaar en dat was best wel spannend.  boek uitgeven

Mijn eigen boek uitgeven, echt geweldig

Nooit geweten dat ik zo trots op mijzelf kon zijn. Mijn eigen verhaal die nu wordt uitgebracht en die iedereen kan lezen. Maar daarvoor moest ik eerst mijn boek uitgeven en daar had ik nu een geweldig adres voor. de naam van dit bedrijf die hier al meer dan 20 jaar ervaring mee heeft heet Wonderful Books. Zij hebben ervoor gezorgd dat mijn verhaal netjes ingebonden werd. Toen ik het eerste exemplaar in handen kreeg, moest ik een traantje van geluk weg vegen. Het was ook zo mooi, vooral de kaft met foto zag er bijzonder uit en dan heb je nog niet eens het verhaal gelezen!