juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Goed geholpen door fysiotherapie Stromenwijk

Vorige maand tijdens het uitlaten van mijn honden ben ik raar gevallen. Een van mijn honden zag plotseling een kat in de struiken zitten en rende erop af. Maar omdat ik er niet op verdacht was werd ik onderuit getrokken door mijn hond. Met heel veel moeite kon ik opstaan en ben naar huis gestrompeld. Na een week bleef de pijn in mijn rug aanhouden en daarom ben ik naar de huisarts gegaan. Meer dan een verwijzing voor een foto maken kon de huisarts niet doen. Gelukkig was er niets te vinden op de foto waarna ik een verwijzing naar fysiotherapie Stromenwijk kreeg. Inmiddels heb ik de eerste fysiotherapie al gehad en ik moet zeggen dat het zeer pijnlijk was.   

Fysiotherapie Stromenwijk

Het gaat gelukkig weer beter

Het heeft een hele tijd in beslag genomen, maar ik kan nu pas, na een maand therapie, zeggen dat het weer beter met mijn rug gaat. De fysiotherapie in Stromenwijk heeft mij enorm goed geholpen zodat ik weer normaal kan lopen en zitten zonder pijn. Het begon met eerst te kijken wat ik allemaal nog wel kon en daarna is er een programma gemaakt met speciale oefeningen die ik ook thuis moest oefenen. De eerste weken deed alles enorm veel pijn, maar hoe meer fysiotherapie ik kreeg des te beter ik mij ging voelen. Tijdens de fysiotherapie kwam de therapeut dat mijn spieren in de rug ook flink vast zaten en niet alleen door het vallen, waarschijnlijk door stress. Maar ook deze klacht is inmiddels verholpen door de fysiotherapeut Arjen Kats.  

Arjen Kats Fysiotherapie