juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Een goed sportadvies is voor iedereen aan te bevelen

Een gewicht dat in balans is, dat wilde ik een half jaar geleden toen ik begon met sporten. Ik begon met sporten in de sportschool. Het beviel me in eerste instantie goed maar na een tijdje kwam ik erachter dat ik wel wat ondersteuning kon gebruiken. Ik was bijvoorbeeld aan het sporten en wist geen raad met wat nou gezond eten is. Ook was ik wel geïnteresseerd in een sportschema. Met die reden heb ik contact opgenomen met Smart personal training.

Ik koos voor een half jaar training

Ik pleegde een telefoontje naar Smart personal training en ik kon uit het telefoongesprek opmaken dat ik werd uitgenodigd voor een gesprek bij de vestiging van Smart personal training. Tijdens het gesprek hebben we het een en ander besproken over waar we aan de slag mee zouden gaan als ik de Smart personal training zou nemen. De dingen die ze opnoemde klonken mij te aangenaam dus ik ging akkoord. Ik koos voor een half jaar training.

Geholpen met afvallen en sporten

Nu ik een half jaar verder ben, ben ik er echt van overtuigd dat de training mij enorm geholpen heeft. Het heeft vooral geholpen met afvallen en mijn conditie. Ook weet ik nu hoe ik het beste kan sporten en hoe vaak ik dit het beste kan doen om mijn gewicht op peil te houden. Ik heb ook meer motivatie gekregen door de training. Nu het half jaar is gepasseerd ben ik in overleg gegaan om mijn contract te gaan verlengen. Ik zie geen reden om het niet te verlengen, want mijn gezondheid kan er alleen maar beter van worden.