juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

XellentPT

Goedkope personal trainer Almere

Op zoek naar goedkope personal trainer Almere? Xellent PT is een bedrijf die personal training voor iedereen betaalbaar wilt maken. Dit doen ze door hun winstmarge omlaag te trekken. Zo kunnen ze echt mensen helpen en hun prijzen laag houden. De eigenaar van Xellent PT is een man die vroeger veel aan het sporten was maar geen geld had voor personal training, maar hij wilde dit wel altijd. Hij heeft zijn eigen sportschool daarom opgericht en de prijzen zo laag mogelijk gemaakt. Ze verzorgen personal training en nog veel meer voor de mensen die met sport iets willen bereiken in hun leven. 

fitness

Website

De website van Xellent PT zit goed in elkaar. De website is alles behalve sloom en hij werkt ook super veilig. Ik kan zeker aanraden om een kijkje te nemen om erachter te komen welke diensten ze allemaal hebben want dat staat ook op de website. Ook staan er bij deze diensten een kleine uitleg van wat het inhoudt en wat de mogelijkheden zijn. Verder kan je op de website kennismaken met de trainers van Xellent PT. Ook kan je zien waarom ze zijn gestart met het geven van personal trainer en wat voor opleidingen en cursussen ze hebben gevolgd.

Personeel

Het personeel van Xellent PT is erg professioneel. Ze hebben een goede opleiding waarin ze het geven van personal training leerde van top tot teen. Daarbovenop hebben ze nog een paar cursussen gevolgd. Deze mensen hebben ook nog is veel ervaring in het geven van personal training en zijn overal op voorbereid.