juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

HappySoaps

HappySoaps: vernieuwend in natuurlijke, milieuvriendelijke persoonlijke hygiëne

Gelukkig leven we in een tijd waarin veel mensen niet meer zomaar die chemische producten willen gebruiken die we allemaal al zoveel jaren kennen. De consument wordt kritischer en dat is een positieve vooruitgang. Vooral als je ziet hoeveel slechte ingrediënten er zitten in bijvoorbeeld zeep en deodorant. HappySoaps is een van die bedrijven die daar probeert verandering in te brengen.

HappySoaps

Wat is HappySoaps?

HappySoaps is een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van zeep gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Denk daarbij aan speciaal ontwikkelde deodorant maar er is nog meer om uit te kiezen. Zo verkoopt het bedrijf ook shampoo bars. Dat zijn speciale zeepblokken die gemaakt zijn om je haar mee te wassen. Ze zijn effectief, ruiken heerlijk en zijn veel beter voor je haar. Wist je namelijk dat er in gewone shampoo allerlei troep zit die je haar helemaal niet nodig heeft? Waarom zou je dat er allemaal in stoppen als het niet hoeft? Ga voor natuurlijk en je haar zal meer gaan glanzen, dikker en gezonder worden. 

HappySoaps

HappySoaps verkooppunten

Het uitgangspunt van dit bijzondere bedrijf is een plasticvrije cosmeticamarkt. En dat kan, als je ziet wat zij allemaal al kunnen maken. Nu moet de industrie nog even meedoen. HappySoaps kun je online bestellen maar je kunt ook naar een van de verkooppunten gaan. Er zijn al meerdere drogisterijen en grote winkels waar je de producten van HappySoaps kunt vinden. Via de website kun je online bestellen of verkooppunten in jouw stad vinden.