juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Het alternatief voor een sigaret

Wil je eigenlijk roken maar voel je er niets voor om aan sigaretten te beginnen en kies je liever niet voor een nicotine-houdende manier van roken? Kies dan voor Shisha kopen. Op internet vind je een uitgebreid aanbod aan nicotinevrije wijzes van roken, waarvan de waterpijp een voorbeeld is.

Waar koop je een alternatieve manier van roken?

Shishakopen.nl is een groothandel in waterpijpen en aanverwante artikelen en ze verzenden dagelijks bestellingen zodat je er nooit lang op hoeft te wachten voordat het bezorgd wordt. Ze hebben een uitgebreid assortiment tegen betaalbare prijzen.

Waterpijp

Om te beginnen kun je ervoor kiezen om een echte waterpijp aan te schaffen. Deze is thuis makkelijk in gebruik maar voor onderweg net even wat minder handig door de grootte ervan. Een waterpijp is een goed alternatief voor de reguliere sigaret, maar dan zonder nicotine, teer en tabak. Wil je ook graag onderweg genieten van een waterpijp? Kijk dan eens op de site van shishakopen.nl en kies voor een Square E-Hose of een Shisha-pen.

Draagbare waterpijp

De Square E-Hose is een draagbare waterpijp die je overal mee naar toe kunt nemen. Deze pijp is niet alleen makkelijk mee te nemen, je ervaart er een prettige rooksensatie mee, maar dan zonder dat er stoffen als nicotine, teer of tabak aan te pas komt. Je kunt kiezen voor diverse smaken, zoals verschillende soorten fruit. Is de pijp leeg? Dan kun je een nieuwe cartridge bestellen. De pijp is instelbaar zodat je voor jezelf altijd de juiste rook- en smaaksensatie kunt instellen. De E-Hose wordt compleet geleverd, zodat je deze direct kunt gebruiken.

Shiha-pen

Een variant op de waterpijp die je werkelijk overal kunt gebruiken en die je zelfs in je handtas mee kunt nemen door de geringe grootte ervan is de Shisha-pen. De pen heeft dezelfde eigenschappen als de waterpijp en maar is super handig om mee te nemen onderweg. De Shisha-pen is verkrijgbaar in diverse kleuren maar belangrijker: in veel verschillende smaken zodat je altijd wel iets vindt dat jij lekker vindt. Ook voor deze pen kun je cartridges kopen om na te vullen. Je laadt de pen eenvoudig op via een USB-stekker en kabel die meegeleverd worden.

Hoe werkt het?
Hoe werken een waterpijp en de varianten nu precies? Als je gebruikt maakt van een waterpijp neem je een trekje aan de pijp zelf waardoor er een signaal afgegeven wordt waardoor de vloeistof die in de pijp of pen zit verdampt en je deze dus kunt roken en proeven. Het lijkt dus alsof je rookt, maar dan zonder de schadelijke neveneffecten die een normale sigaret met zich meebrengt. Het is echter niet het geval dat een waterpijp of Shisha-pen alleen maar waterdamp uitstoot. Tijdens het proces vindt een chemische reactie plaats waarbij er ook andere stoffen vrijkomen die niet zo onschuldig zijn als het op het eerste gezicht lijkt. Het is echter wel een goed alternatief voor nicotine en tabak en wint daarom ook steeds meer aan populariteit. Er komen ook voor andere mensen geen nicotine houdende geuren meer vrij, maar ze roken wel gewoon mee omdat het apparaat wel dampen uitstoot, zij het in bijzondere smaken.