juni 19, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Het innovatieve middel tegen puistjes en mee-eters

Iedereen heeft wel eens last van puistjes of mee-eters, ook wel black heads genoemd. Een innovatief middel tegen deze onzuiverheden is de black head killer. Maar waarom zou je dit moeten gebruiken? En hoe breng je het dan aan? Hoewel iedereen er wel eens last van heeft kan een onzuivere huid als onhygienisch overkomen en kan dit ook een afbreuk zijn aan je zelfvertrouwen. Iedereen wil er toch graag schoon en verzorgd uitzien?

Geen onzuiverheden meer zonder schade

Waarom zou je black had killer gebruiken? Mee-eters en puistjes zijn feitelijk verstopte talgkliertjes. Hoe goed je je huid ook reinigt en verzorgd, er zullen altijd mee-eters en puistjes op je huid verschijnen. Sommige hebben hier meer last van dan anderen. Dit komt door bijvoorbeeld je huidtype, de periode in het jaar of in de maand, je voedingspatroon of bijvoorbeeld door een combinatie van bovenstaande dingen. Er zijn een heleboel maskers, zalfjes en reinigingsmiddelen op de markt tegen onzuiverheden, waarvan één van de nieuwste ontwikkelingen de black head killer betreft. Desondanks worden puistjes en mee-eters veelal verwijderd door ze uit te drukken. Dit is echter niet zo verstandig, het is namelijk niet alleen onhygiënisch, maar kan ook nog eens littekens veroorzaken. De black head killer is een masker wat vloeibaar wordt aangebracht en als het ware de mee-eters uit de poriën zuigt. Op deze manier zit je er zelf niet met je handen aan en worden de mee-eters verwijderd zonder dat dit verdere schade aan de huid veroorzaakt.

Blackhead killer

Hoe gebruik je black head killer?

Natuurlijk zal er een gebruiksaanwijzing bij zitten of op de verpakking van black head killer staat hoe je het moet gebruiken. Vind die het handig om dit voor je aankoop al te weten, dan staan hieronder de stappen beschreven.Ten eerste is het belangrijk om je je huid vooraf goed te reinigingen. Dit kan met water en zeep of een reinigingslotion. Zorg er vervolgens wel voor dat je gezicht goed droog is na het reinigen. De black head killer mag niet worden aangebracht op ogen of lippen, maar hier bevinden zich dan ook niet vaak de onzuiverheden. Je kan ervoor kiezen om delen van het gezicht te bedekken met de black head killer of het hele gezicht. Dit is natuurlijk afhankelijk van waar de onzuiverheden zich bevinden. Je mag een aardige laag aanbrengen en hierna wacht je ongeveer een half uur. De black head killer zal dan droog zijn. Is dit niet het geval, dan kan je het beter nog even laten zitten. Wanneer het helemaal opgedroogd is, kan je het namelijk het makkelijkste verwijderen. Het is verstandig om na deze laatste stap je gezicht nog te behandelen met een huid verzorgend middel.

Wat is black head killer?

Al eens gehoord van black head killer? Nee, dit is geen bekende seriemoordenaar uit Engeland. Het is een redelijk nieuw middel tegen mee-eters en puistjes. In veel drogisterijen en op internet wordt er al reclame voor gemaakt. En het middel is onder andere in Japan En China al razend populair. Maar wat is het nou eigenlijk? Een Mee-eter wordt in het Engels vertaald als black head, vanwege het zwarte kopje (black head) wat zichtbaar is op de huid. Hier komt dan ook de naam van het middel vandaan. Bovendien is het middel zelf ook zwart. Het is een vloeibare substantie welke je kan aanbrengen als een masker op de huid. Hierna laat je het inwerken en uitharden en tegelijk met het uitharden neemt het middel alle onzuiverheden uit de huid mee en blijft dan aan het masker kleven. Haal je het masker vervolgens van je huid dan neemt het dus alle onzuiverheden mee, als een ware mee-eters moordenaar.