juni 19, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Ik krijg hulp bij hielspoor

Ik krijg hulp bij hielspoor

De laatste tijd heb ik het best wel zwaar gehad maar gelukkig sta ik er niet alleen voor. Ik krijg hulp bij hielspoor. Dat vind ik echt zo fijn want zonder dat, had ik echt echt niet getrokken. Het was al lastig genoeg om te horen dat ik een ontsteking in mijn voet heb. Een tijd geleden ging ik namelijk naar de dokter omdat ik merkte dat ik steeds vaker last had van mijn voeten. De pijn was het aller ergste als ik in de ochtend uit mijn bed stapte. Dan moest ik vaak mijn man vragen om mij even te ondersteunen. Het is fijn dat ik nu weet wat het is maar toch blijf ik moeilijk vinden om er mee te leven. Dit zorgt er natuurlijk toch voor dat ik minder kan doen op een dag dan dat ik zou willen.

Ik krijg hulp bij hielspoor

Veel ondersteuning

Ik krijg hulp bij hielspoor. Dat vind ik erg fijn want ik hoop dat het zo snel mogelijk over gaat als ik elke dag de oefeningen voor mijn voeten doe. Die doe ik nu elke ochtend, middag en avond en ik sla nooit een keertje over. Doordat ik het elke dag doe, is het echt een routine voor mij geworden. Het was ook erg fijn dat mijn man mij zo goed ondersteunt. Als hij tijd heeft dan doet hij die oefeningen gewoon met mij mee om het wat leuker te maken. Ik heb het gevoel dat het al een stuk beter gaat en daar ben ik heel erg blij om.

Ik krijg hulp bij hielspoor