juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

iphone reparatie

iphone reparatie ondergaan

iphone reparatieEindelijk me telefoon laten repareren door https://www.jorphone.nl/reparatie/iphone/.

Een tijdje geleden heb ik mijn telefoon laten vallen toen ik onderweg was op de fiets. Ik fietste naar de tandarts en wilde bellen dat ik wat later was. Ik fietste snel en pakte mijn telefoon uit mijn broekzak waardoor ik de macht verloor over mijn stuur. Met als gevolg dat ik een paar schaafwonden had en een kapotte telefoon. Ik had vervolgens helemaal geen zin meer in de afspraak dus ik belde naar de tandarts om de afspraak af te zeggen.

‘’Ging zoeken onder de zoekterm IPhone reparatie’’

Toen ik thuis kwam en eindelijk een beetje minder pijn had aan de wonden die ik had opgelopen, bekeek ik de telefoon nog is een keer goed en viel het me op dat hij eigenlijk flink hard was gevallen. Overal zaten barsten en krasjes. Het hele scherm was eigenlijk stuk dus ik wist dat ik sowieso in de portemonnee kon gaan grijpen. Wel moest ik nog even nadenken waar ik de telefoon ging laten maken dus zocht ik op het internet even onder de zoekterm ‘’IPhone reparatie’’. Ik vond gelijk een zaak in de buurt.

iphone reparatie

‘’Als er weer iets mankeert, kom ik zeker terug’’

Na het adres te hebben genoteerd ging ik langs bij IPhone reparatie. Bij binnenkomst deed ik mijn verhaal en de medewerker vertelde daarna dat het geen enkel probleem was om mijn scherm te vervangen. Ook vertelde de medewerker dat de reparatie een half uur kon duren. Ik was daar erg verbaasd van en vond dat dan ook absoluut niet erg. Echt een snelle IPhone reparatie! Toen de telefoon klaar was zag ik meteen dat die weer zoals eerst was. Er zat een mooi en glimmend nieuw scherm op. Ik ben erg tevreden over de IPhone reparatie, en als er weer wat mankeert aan mijn telefoon kom ik zeker terug.