juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Jawa sport

Junior hockeystick voor verjaardag

Een junior hockeystick, het enige wat mijn zoon voor zijn verjaardag wil. We willen hem nog niet op hockey zetten, omdat hij eigenlijk al te druk is met van alles en nog wat, maar hij blijft maar doordrammen. We zijn dus nu geneigd om hem dit wel te laten doen. Een junior hockeystick komt er dan ook zeker. Maar, we vinden wel dat hij ook meer van zijn vrije tijd moet genieten, dus misschien dat we dan iets anders moeten opgeven. Mijn zoon is een echte perfectionist, en dat op zo’n jonge leeftijd al. Ik vind het soms moeilijk om te zien, je ziet dat het hem gelukkig maakt maar het is ontzettend belangrijk om ook echt even wat vrije tijd te hebben en gewoon te spelen met je vriendjes.

Jawa sport

Verjaardag

Gelukkig is ‘ie bijna jarig en kunnen we de hockeystick cadeau doen, met de boodschap dat hij lessen mag gaan volgen. Ik denk dat hij hier erg blij van wordt. We willen al zijn vriendjes uitnodigen en iets leuks gaan doen. Ik ga vanavond wel even aan hem vragen wat hij wil. Op school doet hij het ook hartstikke goed, het is echt een model leerling, en dat vraag je je af: wat klaag ik dan eigenlijk? Ik weet het niet, misschien omdat ik het perfectionisme wel herken en het mij ook de nodige problemen in mijn leven heeft opgeleverd, ik wil niet dat hem hetzelfde overkomt.