juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Phonak

Kleine gehoorapparaatjes, meer kunnen horen!

Kleine gehoorapparaatjes worden steeds meer in gebruik genomen. Dit omdat het niet zichtbaar is voor een ander, maar dat jij er wel voldoende mee kunt horen. De technologie wordt met de dag steeds beter en daar profiteren wij allemaal van! Met name op het gebied van medisch wordt alles steeds kleiner en prettiger. Sinds een aantal weken ben ik ook druk op zoek naar een gehoorapparaat. Dit omdat ik recent begon te merken dat mijn gehoor onwijs minimaal is geworden. Steeds vaker hoor ik mensen gewoon niet en dat is erg vervelend.

Kleine gehoorapparaatjesKleine gehoorapparaatjes, groter gehoor!

Zodoende was ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik het gehoor kan laten testen. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Phonak. Dit bedrijf is praktisch bij mij om de hoek gevestigd en dat is wel zo prettig. Hier heb ik vervolgens ook gekozen om een afspraak te maken zodat ik het gehoor kan testen. Diezelfde dag kon ik er al terecht. Onder het genot van een kop koffie werd mijn gehoor getest. Aan het einde van deze test schrok ik van het resultaat. Eigenlijk werd het op dat moment wel duidelijk voor mij dat een toestel noodzakelijk is.

Beter horen

Ik heb ervoor gekozen om dit ook bij Phonak te gaan bestellen. Een soort van catalogus werd open geslagen en hier kon ik vervolgens uit gaan kiezen. Ik heb er specifiek  voor gekozen om een toestel te bestellen welke je eigenlijk niet ziet. Natuurlijk moet de toestel wel goed werken, echter hoefde ik mij daar geen zorgen voor te maken. Dit bedrijf weet immers als geen ander hoe goed een toestel dient te werken. Binnen een paar dagen was mijn toestel gereed en vanaf dat moment merk ik pas het verschil met wat ik nu wel kan horen!