juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

logo

Makkelijk statafels huren in Rotterdam

brochureSamen met het team van de school waar ik werk waren wij verantwoordelijk voor de open dag. Aan mij was de taak gegeven om alle dingen te regelen die te maken hadden met het aankleden van de school. Wij hadden niet voldoende tijd en personen om alles zelf te doen en daarom hebben wij het bedrijf Huurland ingeschakeld.

Huren

In het begin wilde wij alleen statafels huren Rotterdam, maar uiteindelijk hebben wij verschillende dingen laten doen door Huurland. Het bedrijf bood een totaalpakket aan en dat was voor ons de ideale oplossing. Voordat ik het bedrijf zou gaan benaderen had ik eerst gekeken naar wat het budget zou zijn en of dat realistisch was.

Het was een krap budget en daarom heb ik contact opgenomen met Huurland om te kijken wat de mogelijkheden zouden voor de statafels huren Rotterdam.

takenlijstVia de telefoon werd ik heel erg vriendelijk geholpen door een medewerker die echt meedacht. De medewerker bood aan om op de locatie te kijken om te kijken wat er allemaal moest gebeuren en aan de hand daarvan kon hij een prijs maken.

Tijdens de afspraak hebben wij de verschillende ruimtes bekeken. Er is heel erg goed meegedacht en uiteindelijk is er een goede prijs gemaakt. Wij zijn mooi binnen het budget gebleven en het bedrijf is de avond voor de open dag langsgekomen om alles op te bouwen.

De open dag was geslaagd en het gebouw zag er heel erg goed uit. Mijn leidinggevende vond het een ideale oplossing en daarom gaan wij het volgend jaar precies op dezelfde manier doen!