juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Met de Hikvision camera is je cameratoezicht geregeld

We zijn er inmiddels allemaal wel aan gewend. Waar je ook komt, je ziet camera's hangen. Je hoeft je over je privacy geen zorgen te maken, want de beelden worden pas teruggeken als er iets mis is gegaan. Als er een winkeldiefstal is gepleegd, is ingebroken of als vandalisten de boel op stelten hebben gezet. Met de Hikvision camera weet je zeker dat al deze mensen er goed op komen te staan. Waar voorheen de beeldkwaliteit van beveiligingscamera's nog wel eens te wensen overliet, maakt de Hikvision camera dit ruimschoots goed. De beelden van de Hikvision camera zijn haarscherp en ook goed van kwaliteit als het donker is.

De Hikvision camera is er voor iedereen

Of je nu een bedrijf hebt, of last van vandalen hebt op de voetbalclub, of je nu meer toezicht wilt op de steeg achter je huis of juist meer wilt zien van wat er gebeurt in je winkel, het kan allemaal met de Hikvision camera. Je hoeft er niet eens een installateur bij te halen om deze Hikvision camera te plaatsen. Dat kan je echt heel goed zelf doen. Natuurlijk wil je niet alleen een camera plaatsen, je wilt ook toegang hebben tot de beelden die de camera maakt. Je wilt deze beelden, bijvoorbeeld bij calamiteiten, kunnen doorsturen naar de politie. Dat kan met dit systeem.

Heb je een zeer uitgebreid systeem nodig?

Dan kun je de Jablotron 100 kopen. Dit systeem is zeer uitgebreid en je vindt het alleen bij de erkende Jablotron dealers. Zo voorkomt de maker dat dit systeem verkeerd wordt gebruikt en/of verkeerd wordt geïnstalleerd. Dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Door alleen te werken met erkende dealers en installateurs zorgt Jablotron ervoor dat dit systeem altijd optimaal voldoet aan alle eisen. Je kunt hier werkelijk alle soorten beveiliging mee toepassen. Laat je maar eens informeren via de website.

Je mag niet alles zomaar online kieperen

Natuurlijk is het frustrerend als jouw terras kort en klein wordt geslagen door een stelletje onverlaten. Je hebt camera's hangen en je ziet dat je schitterende beelden hebt van het stelletje geteisem. Maar mag je iets met die beelden? Officieel mag je deze beelden alleen overdragen aan de politiek. Je mag ze niet zelf de wijde wereld in brengen, bijvoorbeeld door ze op de verschillende socials te plaatsen. Dat heeft te maken met de privacy van de overtreders. Dus ook al staan ze er haarscherp op, je mag ze niet openbaar aan de online schandpaal nagelen.