juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Finqle

MKB factoring: mijn ervaring

Sinds een tijd maak ik gebruik van mkb factoring bij Finqle. Dit is echt ideaal want hierdoor krijg ik mijn facturen direct betaald. Geen gedoe en gestress meer met aanmaningen of nabellen, geen risico op wanbetaling en niet meer lang wachten op betaling van mijn facturen. Natuurlijk kost het wel geld, gemiddeld gezien zo’n 4% van het factuurbedrag. En ik vind het de kosten meer dan waard. Bovendien verdien ik het ook terug omdat ik zelf niet meer aan debiteurenbeheer hoef te doen. Ik bespaar dus tijd en die tijd kan ik weer besteden aan nieuwe opdrachten. Bovendien heb ik sinds ik direct betaald krijg na facturatie zelf ook geen achterstanden meer met de daarbij behorende kosten.

MKB factoring

MKB Factoring voor snelle betaling van facturen

Mkb factoring is echt ideaal voor freelancers en kleinere bedrijven die geen eigen debiteurenadministratie hebben. De tijd ontbreekt om een goed debiteurenbeheer te voeren en bovendien kun je als klein bedrijf niet te lang wachten op je geld. Salarissen en eigen facturen moeten wel gewoon betaald worden. Allemaal redenen waar mkb factoring een uitkomst biedt. Finqle neemt de vordering op jouw opdrachtgever over. Hiervoor betalen ze de waarde van de factuur minus 4% factorfee. Dit is wat je aan Finqle betaalt voor hun dienstverlening.  

Online

Online regelen

Je kunt alles heel eenvoudig online regelen. Je meldt je factuur en je opdrachtgever aan. Vervolgens checkt Finqle de kredietwaardigheid van je opdrachtgever en binnen 24 uur heb je akkoord. Je kunt dan je factuur indienen door hem te uploaden via de website of je kunt ter plekke een factuur maken in de facturatiemodule. Op jouw factuur komt dan het rekeningnummer van Finqle te stan zodat jouw klant het bedrag rechtstreeks naar Finqle kan betalen. Voor je klant verandert er niks, alleen het rekeningnummer verandert.