juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Mooie rouwboeketten in Haarlem online bestellen

Zodra iemand is overleden ga je meestal naar de winkel om één van de vele rouwboeketten Haarlem te kopen. Gelukkig bestaat nu ook de mogelijkheid om online een mooie bos te bestellen. Via de winkel van De Bloementuin heb je de mogelijkheid om zeer mooie rouwstukken te bestellen. Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen). Wanneer je voor 17.00 uur besteld, wordt het boeket de volgende dag bezorgd.

Helaas was mijn oma overleden en was ik niet in de gelegenheid om bij het afscheid aanwezig te zijn. Het enige wat ik nog voor haar kon doen was een mooi boeket online te bestellen voor haar afscheid. 

Zeer veel keuze tegen een aantrekkelijke prijs

Wat is er een enorme keuze aan rouwboeketten hier in Haarlem. Ik heb erg mijn best moeten doen om hier een juiste keuze uit te maken. Behalve de snelle levering is deze winkel ook aangesloten bij Fleurop. Op deze manier kan je ervan uit gaan dat de bloemen vers zijn. Hoewel ik zelf niet aanwezig kon zijn bij de uitvaart, was ik blij met de mogelijkheid om toch een bloemetje te kunnen sturen. Van horen zeggen was het een bijzonder mooie uitvaart.