juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Museum

Museum Nederland Musee Lalique

Kom langs het mooie museum Nederland genaamd Musee Lalique

Hou jij erg veel van kunst, dan is kunst gecombineerd met een museum al helemaal top voor jou. Bij museum Nederland Musee Lalique kun je terecht voor interessante verhalen over kunstenaar René Lalique. Over René Lalique; René Lalique is een Fransman die erg veel van kunst hield. Hij was glaskunstenaar en edelsmid. René Lalique leefde van 1860 tot 1945 en staat vooral bekend om zijn glazen objecten. Hij maakte ook ontwerpen voor de parfumindustrie. In de webshop kan je exclusieve Lalique parfums bestellen. https://webshop.musee-lalique.nl/

In museum Amsterdam Musee Lalique kun je kunstwerken van heel dichtbij bekijken, op die manier zie je de details. Je doet dit met een loep, of je zoomt in op de schermen die in het hele museum hangen.

Museum

Wij hebben een fantastische dag gehad in deze museum! 

Mijn vriendin en ik zijn fan van René Lalique en we zijn naar zijn museum gegaan, Musee Lalique. Daar bekeken wij zijn kunstwerken. Het zag er werkelijk waar heel gaaf uit. En dat allemaal van zo ongeveer 80 jaar geleden. We bekeken de details met de loep en lazen allerlei informatie op de schermen in het museum.  Na de rondleiding hebben we samen heerlijk geluncht.
Museum Amsterdam Musee Lalique is een prachtig museum met allerlei kunstwerken. Je kijkt je ogen uit. Ik adviseer mensen om ook een kijkje te wagen bij het weerzinwekkende museum!