juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

logo-Twisted-Supplements

Personal trainer Zwolle

Personal trainer Zwolle is een beroep die de eigenaar van Twisted PT al vele jaren mag doen. Hij is hier heel blij mee en wil dit ook vasthouden. Doordat hij al vele jaren meegaat in de wereld van sport is hij en zijn team de perfecte mensen om jouw leven te veranderen. Ze kunnen je door middel van personal training laten afvallen of juist spieren opbouwen. Door de vele ervaring hebben ze al veel gezien en zijn ze overal op voorbereid. 

Champions-Protein

Social Media

Twisted PT is ook te vinden op verschillende social-media platformen. Deze platformen zijn Instagram en Facebook. Op de social media van Twisted PT kan je van alles zien. Van aanbiedingen tot aan video’s van mensen die hard werken en doelen halen. Verder staan er ook samenwerkingen tussen en kan je een goed idee krijgen van de moderne sportschool waar ze over beschikken. Daarnaast kan je zien hoe de trainers lesgeven en hoe ze je motiveren om een beter resultaat te behalen. Tot slot kan je bepaalde tips lezen bij oefeningen en oefeningen die je niet veel ziet. Zo kan je meer te weten komen over de sportwereld.

De abonnementen

Bij Twisted PT hebben ze 3 verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Ze hebben een Brons, Zilver en Goud pakket. Ieder pakket heeft andere opties. Dit zijn opties als contactmomenten en metingen. Verder zit hier ook de aantal keren in dat je gaat sporten in de week.