juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Torso-lifestyle-centre

Personal training Almere

Steeds meer mensen willen hun droomlichaam verwezenlijken. Dit is niet gemakkelijk en is moeilijk om alleen te bereiken. Bij de mensen van Torso Lifestyle Center zit je helemaal goed. Ze hebben al vele mensen mogen ondersteunen in het traject tot hun droomlichaam. Torso Lifestyle Center is meer dan alleen een sportschool. Ze kunnen je ook voorzien van gepast voedingsadvies. Dit advies wordt gegeven door mensen die hiervoor zijn opgeleid en hier veel ervaring in hebben. Ze gaan samen met jou kijken wat je het beste kan eten en wat je beter kan vermijden. Dus voor de beste personal training Almere ben je bij Torso Lifestyle Center aan het juiste adres.

personal-training

Werkwijze van Torso Lifestyle Center

De werkwijze van Torso Lifestyle Center is heel persoonlijk. Als jij begint met het trainen bij Torso Lifestyle Center dan gaan ze eerst een gesprek met je aan om te kijken wat je precies wilt bereiken door het trainen. In dit gesprek gaan ze kijken wat je wilt bereiken in welke tijd en op welke manier. Na het gesprek gaan ze je lichaamsbouw, kracht en conditie meten. Hieruit kunnen ze een schema gaan maken. Om de zoveel weken gaan ze kijken hoe ver je vooruit bent gegaan. 

De trainers

De trainers van Torso Lifestyle Center hebben veel ervaring in het geven van personal training. Ze weten precies wat goed voor je is en wat je kan. Dit zorgt ervoor dat ze je tot het uiterste kunnen laten gaan. Ze hebben vele cursussen gevolgd om hun visie te verbreden.