juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Peter Kaiser: vind die geweldige pumps

Net als veel vrouwen ben ik dol op schoenen. Ik zou het liefst elke dag een ander paar aan doen. Er zijn ook zoveel leuke schoenen in de wereld. Ik kan ze nooit allemaal dragen. Ik vind het heerlijk om even een uurtje internet af te struinen om te zien wat er nu zoal te koop is. En dan verbeeld ik me dat al die schoenen aan mijn voeten zitten. Maar ja, het blijft dus bij dromen want mijn budget staat geen buitenissige aankopen toe. En dat zal voor de meeste vrouwen wel gelden. We zien op TV soms wel van die walk in closets puur gevuld met schoenen, maar dat is voor ons gewone vrouwen toch echt niet haalbaar. Dus als ik weer eens wat mag kopen, dan moet het ook iets heel ergs leuks zijn. Schoenen waar ik niet snel op uitgekeken raak dus. Een vriendin van mij had pumps van Peter Kaiser gekocht en ik vond ze echt geweldig. Dat wilde ik ook dus ik online opzoek.

Peter Kaiser: wat een keuze

Online shoppen is geweldig. Want in tegenstelling tot de winkels in de winkelstraat hebben onlineshops alles op hun site tentoongesteld. Met als gevolg een hele ruime keuze. Dat gold dus ook voor de Peter Kaiser pumps. Ik kon natuurlijk niet dezelfde nemen als mijn vriendin, dat is not done. Maar dat hoefde ook echt niet want Peter Kaiser bleek heel veel leuke pumps te hebben. Wow, ik zat gewoon weer een uur lang verlekkerd naar al die schoenen te kijken. Ik zag weet ik heel hoeveel pumps die allemaal perfect bij mij pasten. Nou ja, elke schoen past bij mij natuurlijk als het aan mij ligt. Ik moest echt even goed bedenken waar ik de pumps voor zou gaan gebruiken en bij welke kleding ik ze aan wilde. Peter Kaiser heeft hele leuke designs en kleuren dus je vindt er snel wat van je smaak.

Pumps aan mijn voeten

Na lang aarzelen en wikken en wegen had ik dan toch een keus gemaakt. En ik had ook alvast maar bedacht welke pumps ik de maand daarop zou kopen. Dat maakte de keus namelijk iets makkelijker. Want eigenlijk kon ik nauwelijks kiezen. Maar goed, ik bestelde de pumps en ik had ze al snel in huis. Ze zaten meteen geweldig en ik appte even een foto van mijn nieuwe Peter Kaiser aanwinst naar mijn vriendin. Die was jaloers! En ik? Ik loop alweer een paar weken rond op deze geweldige pumps. Dus als je zelf nog eens wat zoekt; kijk eens even bij Peter Kaiser.