juni 18, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Rijbewijs Nijmegen

Rijbewijs Nijmegen

Op de dag dat ik 16.5 jaar werd, heb ik mijn eerste rijles gekregen, om mijn rijbewijs in Nijmegen te kunnen halen. Ik kreeg deze van mijn ouders. Dit was een complete verrassing voor mij. Ik was thuis en zag Verkeersschool Wesseldijk voor de deur stoppen. Ik dacht eerst dat zij bij het verkeerde adres waren, maar toen zij mijn moeder dat het voor mij was. Wat een leuke verrassing! Ik vond het erg leuk en had wel langer willen rijden. Gelukkig mocht ik een paar dagen later weer!

16,5 jaar

Lessen bij Verkeersschool Wesseldijk voor mijn rijbewijs Nijmegen

Bij elke les die ik kreeg, kreeg ik dezelfde instructeur. Alleen als hij op vakantie was of ziek was, kwam er een vervanger. Ik vond het erg prettig dat ik steeds hetzelfde gezicht zag. Ik had aan een half woord vaak al genoeg en wist precies wat de instructeur van mij verwachtte. Hij wist ook heel goed wat ik al zelf kon en waar ik nog wat hulp bij nodig had. Deze laatste dingen oefenden wij extra. Ik vond bijvoorbeeld het fileparkeren erg lastig. Dit hebben wij heel vaak geoefend en toen had ik het ook onder de knie! Super fijn. Toen hij na een klein jaar aangaf dat ik examen mocht doen, was ik blij. Ik heb een paar weken later mijn examen gedaan en ik ben in een keer geslaagd. Helaas was ik toen nog geen 18 jaar, dus ik mocht nog niet alleen in een auto rijden, maar wel met een van mijn ouders er bij. Dit heb ik dan ook veel gedaan. Inmiddels ben ik wel 18 jaar en nu rijd ik fijn rond in mijn eigen autootje.

Afrijden

Examen voor theorie ook bij Verkeersschool Wesseldijk

Je kunt bij Verkeersschool Wesseldijk terecht voor elk rijbewijs. Ook voor jouw theorielessen kan je bij hen terecht. Ik heb daar heel veel aan gehad en ook voor mijn theorie ben ik, dankzij Verkeersschool Wesseldijk, in een keer geslaagd. Als ik ooit nog eens een rijbewijs in Nijmegen wil gaan halen, ga ik dit zeker via hen doen!