juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Sneaker sokken heren trends

Als je dit artikel aan het lezen bent, dan ben je hoogstwaarschijnlijk iemand die met fashion bezig houdt. En dan zit je helemaal op de juiste plaats! In dit artikeltje wil ik me vooral focussen op het dragen van sneakersokken.

Voor het eerste voorbeeld gaan we anders te werk dan normaal. Voor één keer gaan we onze sokken niet afstemmen op onze outfit maar andersom. We gaan eerst onze sneakersokken kiezen en daarna pas onze outfit.

No show sokken zwarte kleur

Waarom? Wel, het is echt leuk om voor één opvallend item te gaan en de rest van je outfit iets soberder te houden. Misschien is sober niet het juiste woord, laat ons ‘eenvoudig’ gebruiken.

Heb jij het al eens voorgehad? Je loopt door de winkel. Misschien zie je een hele wand of bak vol sokken. Sneakersokken om precies te zijn. Maar er is dat één paar dat je opvalt. Waarom? Omdat het een felle kleur heeft of een hoop kleuren door elkaar. En dat is wat we zoeken! Een paar opvallende sokken.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/sneakersokken

Als je dan een effen short en eenvoudige sneakers aandoet dan kan ik je verzekeren dat wanneer je over straat loopt, de aandacht naar je sokken gaat. Ze zijn opvallend en met de juiste combinatie van schoenen en short (Ik raad vooral zwart, wit, grijs of bruin aan. Dit hangt af van welke kleur(en) je sokken zijn.) is je outfit helemaal in de trend van het gloednieuwe 2018.

Een tweede optie die ik wil meegeven is die van de effen sokken met één of twee strepen/ randen bovenaan, rond de sneakersok heen. Vaak zijn dit witte sokken met twee zwarte strepen. Het doet je misschien denken aan een paar voetbal sokken. Als je deze combineert met een paar blauwe of zwarte Vans en bijpassende short dan zitten we in de stijl van de jaren 90. Verschillende foto’s in de roddelblaadjes staan er vol van.

Mijn laatste tip voor dit artikel. Neem zelf voor één keer eens zo’n bladje mee naar huis en blader er eens door. Je zou ervan verschieten hoeveel nieuwe trends je erin terugvind.

En als je je als man iets teveel schaamt om een soortgelijk tijdschrift te kopen, vraag dan aan een vriendin om het voor jou mee te nemen. Of je kunt al je moed bijeenrapen, de winkel binnengaan en gewoon tijdens het afrekenen iets zeggen zoals: ‘Mijn vriendin/ vrouw is echt helemaal zot van die roddelblaadjes.’ Dit soort excuses werken altijd. Als je deze tips toepast, kan ik je verzekeren dat je echt helemaal mee gaat zijn met de nieuwste trends van 2018. Op naar het nieuwe jaar!