juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Tips voor een lange afstand relatie

Op deze blog heb ik het vaak over lifestyle, daar hoort mijn persoonlijke lifestyle onder maar ik wil jullie ook een kijkje in mijn persoonlijk leven geven. Een aantal jaar geleden begon ik namelijk een relatie met wat de liefde van mijn leven bleek. Het enige nadeel was alleen dat hij in een heel ander land was. Het werd al snel duidelijk dat we voorlopig niet bij elkaar konden zijn in dezelfde stad. Maar aangezien onze gevoelens heel sterk waren voor elkaar besloten we het toch een kans te geven. In de hoop dat we in de toekomst dan uiteindelijk wel bij elkaar konden zijn. Nu is een relatie op lange afstand natuurlijk niet makkelijk. En er zijn veel dingen waar je tegenaan loopt.

Maar omdat we steeds meer reizen is het logisch dat er ook steeds meer mensen in deze situatie terechtkomen. Daarom bespreek ik in dit artikel een paar simpele tips om een lange afstand relatie makkelijker te maken.

Dates plannen

Aangezien je niet samen op een fysieke date kunt gaan zul je dit op een andere manier moeten oplossen. Je kunt namelijk nog steeds een date avond inplannen en met de technologie van tegenwoordig is dat heel goed mogelijk. Tegenwoordig hebben we namelijk natuurlijk video bellen. En alhoewel je vaak zult videobellen om elkaar te zien en simpelweg bij te praten kun je ook best leuke dates plannen die je samen beleefd over videobellen.

Je kunt bijvoorbeeld allebei koken en een romantisch diner eten terwijl je naar elkaar kijkt en praat over video bellen. Tegelijkertijd is het ook heel goed mogelijk om samen een film of serie te kijken over video chat. Ik heb dit zelf ook veel gedaan. Je minimaliseert de persoon en plaatst die in de hoek. Je ziet dus nog steeds terwijl je de film kijkt ook je geliefde in de hoek. Op deze manier kun alsnog heel fijn samen een film kijken.

Cadeau sturen

Wanneer je een cadeautje aan je geliefde kunt geven kun je deze gewoon veilig opsturen als pakketje of in luchtkussen enveloppen. Je kunt je geliefde deze laten uitpakken over de videochat. Op deze manier kun je dat alsnog met elkaar delen.

Elkaar weer zien

Het is natuurlijk ook ontzettend belangrijk dat je een datum hebt wanneer je elkaar weer ziet. Op deze manier kun je hiernaar uitkijken en naar toe werken. Uiteindelijk zul je ook een plan moeten hebben om op de lange termijn bij elkaar te blijven.