juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Ik shop mijn merkkleding op To Be Dressed!

Als ik online shop, shop ik bij To Be Dressed, een webshop waar je merkkleding kunt kopen met flinke korting. Zo scoorde ik laatst een mooie tas van het merk Clarks! Maar dat is niet het enige merk in hun assortiment. Je kunt shoppen voor wel honderden kwaliteitsmerken. Ik houd ervan!

To Be Dressed: shoppen met flinke korting!

to be dressedIk was al een tijdje op zoek naar een mooie tas! En aangezien ik het gemak van het online shoppen erg waardeer besloot ik eens online te gaan zoeken naar tassen met korting. Ik kwam toen op de website van To Be Dressed terecht. Toen ik las dat ze daar merkkleding, -schoenen en -tassen met flinke korting verkopen was mijn interesse gewekt. Ik filterde op het soort product wat ik zocht, een tas en kreeg een groot overzicht te zien van alle tassen met korting. De bruine handtas van het merk Clarks met 40% korting sprak mij het meeste aan en besloot deze eens beter te bekijken. Ik was verkocht!

Erg fijn shoppen in de webshop, filteren en vinden wat je zoekt!to be dressed

Op To Be Dressed kun je fijn online shoppen. Door de gebruiksvriendelijkheid van de webshop vindt je snel dat ene kledingstuk, paar schoenen of tas die je zoekt. Je kunt filteren op geslacht, het soort artikel dat je zoekt en allerlei soorten opties, zoals: merk, maat, hoeveelheid korting, prijs en kleur. Op die manier krijg je een lijst te zien van de artikelen die aansluiten op je wensen. Dit is ideaal omdat je dan niet heel lang hoeft te scrollen door de website. Er staan namelijk meer dan 800.000 artikelen op. Genoeg keuze dus! Mijn tas had ik binnen 2 dagen in huis en hij was precies zoals op de foto in de webshop. Ik ben er erg blij mee en raad deze webshop dus zeker aan!