juli 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

U wilt lekker eten in Nijmegen

Lekker eten Nijmegen realiseren? Dan raad ik het u aan om eens buiten Nijmegen te kijken. Gevestigd in Berg en Dal bent u van harte welkom bij Bistro Le Steak. Hier kunt u onbezorgd genieten van een heerlijke ambiance wat in combinatie gaat met voortreffelijk eten. Ongeacht of dat u vlees, vis of zelfs vegetarisch eten wenst te krijgen. In dit restaurant bent u ten aller tijde welkom. Berg en Dal is omringd met prachtige bossen waar u heerlijk kunt gaan wandelen. Ook voor de kinderen is hier voldoende plezier te beleven. Pretpark Tivoli gevestigd in dit dorp biedt voldoende speelplezier voor de kinderen. Om na het spelen heerlijk te genieten in dit restaurant en een keuze te maken uit de diverse kindergerechten.

Diverse gerechten

Van een pizza tot aan een voortreffelijke zeetong kunt u hier bestellen. Uiteraard zijn de welbekende vleesgerechten hier zeer zeker aan te raden. Diverse soorten vlees waaronder de bekende tournedos wordt met de nodige zorg bereidt op de grill. Overigens kunt u hier de “spies Double” bestellen. Dit is een flinke spies bestemd voor de grote eters onder ons. Deze spies heeft om en nabij de twee kilo aan vlees.

Vergeet het dessert niet!

Bij Bistro le Steak kunt u dan ook echt lekker eten buiten Nijmegen. Een uitgebreide kaart waar u vast en zeker een keuze uit kunt maken. Tevens zijn de desserts ook zeer aan te raden dit eens te proeven.