juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Unieke sneakers aanschaffen

Ben jij op zoek naar een nieuw paar sneakers voor de zomer die voor de deur staat? Kies er dan zeker voor om een paar Filling Pieces aan te schaffen! Dit merk is opgericht in 2009 door de Nederlandss ontwerper Giliuame Philbert. Het unieke aan zijn sneakers is dat ze zich bevinden in de markt tussen de streetwear schoenen en de absolute top designer sneakers. Dit is een markt die vroeg nog niet echt bestond, maar wel veel vraag naar was, wat de oprichter er tot heeft gericht om zijn eigen sneaker merk te maken. De schoenen hebben dan ook een luxe en elegante uitstraling. Perfect voor de zomer is bijvoorbeeld een lichte witte low top, die met vrijwel elke outfit te combineren is.

Collectie

Omdat de collectie van Filling Pieces een van de grootste is bij Hans Voortman, is het zeker aan te raden deze site eens te bekijken. Zo hebben ze verschillende uitvoeringen beschikbaar en ook is het mogelijk om in veel maten de schoenen te kopen. Op het moment dat een seizoen richting zijn einde komt en/of er een nieuw seizoen aankomt, wordt vaak het huidige aanbod afgeprijsd en kun jij tegen een mooie sales prijs een nieuw paar Filling Pieces aanschaffen.

Een jong merk

Het merk Filling Pieces is dus erg jong en fris. De schoenen stralen ook iets van tijdloosheid uit. Zo hebben ze klassieke en elegante kleuren en zijn de sneakers te dragen door allerlei verschillende soorten leeftijden. Zo kun je de sneaker combineren met bijvoorbeeld een lichte spijkerbroek en een mooie blouse, maar ook is het mogelijk de sneaker te dragen in combinatie met een nette trui of zelfs een pak. De schoenen zijn gemaakt van een zeer stevig en comfortabel materiaal waardoor je zonder problemen lange wandelingen kunt maken. Het aanbod op de site van Hans Voortman kun je filteren op basis van bijvoorbeeld jouw maat, en ook kun je het aanbod sorteren.