juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

vakantiehuisje

Vakantiehuisje huren voor een hele fijne prijs

vakantiehuisje Een vakantiehuisje vinden kan soms nog wel eens lastig zijn, want er zijn heel veel verschillende waar jij uit kunt kiezen. Zelf had ik dit probleem een tijdje terug ook, want ik wilde graag met mijn gezin er even tussenuit. Toen ben ik samen met mijn man een avondje gaan zoeken en kwam ik uit bij ’t Eekhoornnest. Hierover las ik hele goede verhalen en het zag er allemaal erg goed uit. Hetgeen wat mij het meeste aansprak was het feit dat dit midden in de natuur ligt. Zelf wonen wij in de stad, dus dit zou voor ons de perfecte manier zijn om eens helemaal lekker tot rust te komen. Toen ik ging kijken of zij nog iets voor ons beschikbaar hadden, kwam ik erachter dat zij ook aanbiedingen voor last-minute aanbieden. Dit wil zeggen dat wanneer jij boekt binnen 7 dagen voor aankomt, dat je dan een fikse korting kunt krijgen. Wij hadden het weekend daarna helemaal geen verplichtingen, dus ik heb geboekt voor die drie dagen. 

Een heel erg fijn vakantiehuisje

vakantiehuisje

Voor ons vakantiehuisje hebben wij toen uiteindelijk een stuk minder betaald dan wij van tevoren hadden ingeschat. Geld besparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen, zeker als je dit dan weer uit kunt geven aan leuke activiteiten. Zo zijn wij door het bos gaan rijden met een huifkar en zijn wij met zijn allen uiteten geweest. Alles in de woning was heel erg goed onderhouden en was helemaal in orde. Ook in de keuken was alles aanwezig wat jij nodig zou kunnen hebben, dus zelf koken is een hele goede optie. De bedden sliepen heerlijk en daardoor werden wij allemaal uitgerust wakker elke morgen. Ik vind dit park echt een onwijze aanraden voor iedereen! Neem voor meer informatie en voor een sfeerimpressie zeker een kijkje op de website!