juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

dames pantoffels

Verwen je voeten!

Eén van de, misschien wel grootste, ondergewaardeerde schoensoorten is in mijn ogen toch wel de pantoffels. De koude wintermaanden zitten er weer aan te komen en dus is het weer de tijd om opzoek te gaan naar dikke wollen sokken, dierensloffen of toch wat elegantere dames pantoffels. Pantoffels zijn echter niet alleen geschikt voor de voorziening van warme voeten, deze comfortabele muiltjes zijn goed voor veel meer dan dat! 

Comfortabel

Na een lange dag op naaldhakken, laarsjes of de al wat doorgelopen sneakers, zijn je voeten ook toe aan een beetje meer comfort. Trek na een drukke dag dan ook vooral snel je schoenen uit en verplaats deze met heerlijk zachte pantoffels. Extra comfortabel zijn de modellen met wat extra bewegingsruimte!

Nieuwe vloer

Stel je voor, een net nieuwe vloer en nu al een grote kras. Daar moet iedere huiseigenaar toch niet aan denken? Voorkom dit door bij thuiskomst de schoenen met harde zool, glas of steenresten van buiten uit te doen bij binnenkomst en te vervangen met de zachte zool van een pantoffel. Ook voor vloeren die al wat langer liggen maar er nog steeds splinternieuw bijliggen zijn pantoffels natuurlijk ideaal. 

Vieze vloer? 

Niet alleen krassen, maar ook viezigheid kan zorgen voor grote irritaties. Niet iedere huiseigenaar heeft een schoonmaker in dienst, of tijd om dagelijks te poetsen en boenen. Houd de vloer een stukje langer schoon door al het buitenafval daadwerkelijk buiten te houden. Oplossing? Laat de schoenen achter op de deurmat en ga stof en vuilvrij het huis door op heerlijk zachte sloffen. 

Extra grip

Nu hoor ik je natuurlijk al denken, gladde vloer – uitglijgevaar! Geen zorgen, sloffen zijn er niet alleen verkrijgbaar in de ‘standaard’ zachte zooluitvoering. Voor degene die iets meer steun en grip wensen zijn er pantoffels verkrijgbaar met stevig voetbed en rubberen zool, vooral handig voor een gladde stenen vloer.  

Altijd koud!

Voor de mensen die net zoals mij altijd koude voeten hebben, zijn er pantoffels verkrijgbaar met luxe warm en zeer comfortabel schapenwol. Zweetvoeten? Door de vezeltjes in de wol nemen supergoed zweet op en die zweetvoetjes zullen dan ook niet zo snel voorkomen.

Pantoffels zijn dus niet alleen goed voor het voorzien van koude voetjes in de koudere wintermaanden. De sloffen zorgen daarnaast ook voor het behoud van een schoner huis en een mooie krasvrije vloer. Ik kan in ieder geval al niet meer zonder deze heerlijk zachte muiltjes aan mijn voeten!