juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Videograaf voor bruiloften

Waarom heb je een videograaf nodig op een bruiloft? Het antwoord is simpel: om ervoor te zorgen dat jij en jouw partner de perfecte herinnering van deze bijzonder dag krijgen. Er wordt over het algemeen altijd een fotograaf ingehuurd, maar een videograaf is zeker van toegevoegde waarde. Een film zegt namelijk meer dan 1000 foto’s. Een videograaf kan alle bijzondere momenten vastleggen en sfeerbeelden maken. Zo heb je altijd een bewegende herinnering van de mooiste dag van jouw leven, compleet met geluid. Alle hoogtepunten van de dag worden samengevat in een video die met zorg is gemonteerd.

Wat zijn de mogelijkheden?
Hoe lang een bruiloft videograaf aanwezig mag zijn om te filmen is afhankelijk van de wensen van het bruidspaar en het programma van de bruiloft. Het is mogelijk dat je het belangrijk vindt om veel van de ceremonie terug wilt zien in de trouwvideo. Of misschien wil je juist veel sfeerbeelden om aan mensen te laten zien die er niet bij konden zijn. Over het algemeen geldt dat je er meer bruikbare beelden beschikbaar zijn als er langer gefilmd mag worden. Er wordt in ieder geval altijd ervoor gezorgd dat de uiteindelijke trouwvideo een product is waar het bruidspaar blij mee is. Met elkaar trouwen is namelijk een speciaal moment.

De pakketten van Trouwopname.nl
Wij bieden verschillende pakketten aan. De videograaf kan 8 uur aanwezig zijn om te filmen en een trouwfilm maken van 5 tot 7 minuten. Deze optie wordt pakket Type A genoemd. Het is ook mogelijk om de videograaf voor 12 uur in te huren. Bij dit pakket, Type B, worden de opnames omgetoverd tot een trouwfilm van 7 tot 10 minuten. Het laatste pakket is Type C en dit pakket wordt ingevuld zoals jullie dat willen. Bij alle pakketten geldt een vergoeding van €0,19 per kilometer voor de reiskosten. Er zitten altijd twee feedbackmomenten inbegrepen.