juni 17, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

vieze winkelwagens

Vieze winkelwagens nu eenvoudig en snel reiningen!

Eenvoudig en snel de vieze winkelwagens reinigen. Al jarenlang heb ik een goed lopende buurt supermarkt. We verkopen hier veel verschillende producten maar voornamelijk producten in de lagere prijs klassen. Producten als komkommer, tomaten, brood en nog meer worden hier dagelijks veel verkocht. Mijn klanten zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit die geleverd wordt en ik heb dan ook een goede band met hen. Elke dag maak ik wel een praatje met alle mensen die langs lopen om de band goed te houden. Ik vind het erg belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Dit geeft mij dan ook een goed gevoel. Een aantal weken geleden kwamen er ineens ontevreden klanken vanuit de mensen. Het was onverwachts maar ik snapte de kritiek wel. De wagens waarin zij de boodschappen doen waren redelijk smerig. Dit komt omdat ik al sinds de opening van mijn winkel deze producten gebruik. Dit moest dan ook veranderen en ik ging direct naar een oplossing zoeken omdat ik wil dat zij zeker tevreden blijven. Als eerste ging ik naar andere supermarkten om te vragen wat zij met dit probleem doen. Hier kwam ik niet verder en ik ging ik op het internet op zoek naar een oplossing. Toen kwam ik eigenlijk al direct uit bij Cleanshopping. Dit bleek de ideale oplossing voor het probleem te zijn!

 

vieze winkelwagens

Goed schoon

De vieze winkelwagens werden door de organisatie perfect schoon gemaakt. Binnen twee dagen had ik alle producten al weer terug zodat mijn klanten hier weer gebruik van konden maken. Ze waren allen dan ook weer erg tevreden over de wagens. Ik kan iedereen met een soort gelijk probleem deze organisatie aanraden!