juni 25, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Voor wijnliefhebbers van Maxilia

Maxilia

Een chique cadeau

Maxilia heeft erg veel leuke opties om producten te laten bedrukken. Niet lang geleden kwam ik weer iets nieuws tegen. Namelijk het bedrukken van wijnkoelers! Ik ben zelf echt een wijnliefhebber, dus dit is een prachtig cadeau. Daarnaast is een wijnkoeler ook een goed idee om in kerstpakketten te doen. In het standaard kerstpakket zit altijd wel een fles wijn of champagne. Wat is er dan leuker dan ook een mooie wijnkoeler te ontvangen waar een mooie kerstwens op gedrukt staat, bijvoorbeeld?

Misschien denk je bij wijnkoelen aan saaie rechte roestvrijstalen potten, maar wijnkoelers kunnen zo veel mooier zijn. Kijk eens naar het voorbeeld hierboven. Het is een prachtige glazen wijnkoeler die er naar mijn mening erg chique uit ziet. Dat is nog eens een relatiegeschenk of kerstcadeau!

Maxilia

Dat, en veel meer!

Er zijn natuurlijk genoeg mensen die er niets mee hebben, maar vrijwel iedereen drinkt wel eens alcohol. Dan zijn er nog veel meer leuke ideeën om in het kerstpakket te doen. Maxilia drukt ook wijnkisten, wat voor de liefhebbers daarvan een mooi idee is. Het toevoegen van speciaalbiertjes is voor veel mannen weer een goed idee. Echter, cadeaus en relatiegeschenken kunnen natuurlijk gepersonaliseerd worden en alcoholvrij zijn; zoals een bedrukte kerstbal, usb-stick of pennen! Zeker voor je eigen bedrijf is het leuk producten te laten bedrukken. Je maakt mensen blij met het presentje en het levert jou promotie op. Win-win als je het mij vraagt!